zaterdag 27 augustus 2011

¡ʇsıɹɥɔıʇuɐ: LEGALISEER PEDOSEX NU!

- Harry Hay - 
Terwijl bloggers en journo's zich buigen over de ethiek van pedojagers, landde het cultureel Marxisme, dat beoogt de vrije Westerse beschaving te subverseren middels het incrementeel peuteren aan hoekstenen, na veertig jaar eindelijk op de rockbottom van objectief kwaad. Want als je als Don Quixote van de 'zwakkeren in de samenleving' eindigt als advocaat van kerels die niet van kindjes af kunnen blijven, dan ben je wel een hele erge *SUPER SATAN*.
Als moraal niet een kwestie is van goed en kwaad maar van norm, die qua tijdvak en cultuur van elkaar verschillen, dan is die 'norm' regisseerbaar geworden door de excessen acceptabel te maken. Want wat begon als gender-neutraal schoolonderwijs ('homo worden is een keuze'), is nu de boodschap, "children as sexual beings". Kinderen, per definitie sexueel onrijp, worden hiermee blootgesteld aan de ergste uitwassen die onze soort te bieden heeft. Een en ander wordt u gebracht door het neo-Marx-regime van Barack Obama, die eerder pedo-apologist Kevin Jennings aanstelde als eindbaas voor 'schoolveiligheid'. Ja, je leest het goed! Dit is geen cynische grap. Jennings is oprichter van GLSEN (Gay Lesbian Straight Education Network) en heeft een schoolboek over de homobeweging geredigeerd waarin een hoofdstuk is opgenomen over de activist Harry Hay. In het "Harry Hay Incident" werd Hay uitsloten van de Gay Pride in 1986 in Los Angeles omdat hij sympathie had geuit voor de pedo-lobbygroep NAMBLA (North American Man/Boy Love Association). De Amerikaanse versie van Martijn dus. Fast foward >>> door het subversatiedraaiboek naar deze week: als je policor woordfucks leest als "minor attracted people" voor pedo's, dan weet je dat de cultuur-Marxistische peop op het punt staat de ventilator te raken:
There’s a new push by some in the psychological community to change the definition of pedophilia. The group of mental health professionals, called B4U-ACT, argues that pedophiles are misunderstood (...) the group’s goal is to create tolerance for and a better understanding of people who have an attraction to children. A statement by the group reads in part: 
Stigmatizing and stereotyping minor-attracted people inflames the fears of minor-attracted people, mental health professionals and the public, without contributing to an understanding of minor-attracted people of the issue of child sexual abuse.
Critici beweren dat de lobbygroep beoogt pedosex te legaliseren! You betcha! De duivel is reeds onder ons. Het is maar dat je het weet....

Links (via @HelenaJacobs)

- Inside the "Gay Lesbian Straight Education Network" conference at Brookline High School. . . 
- Good Riddance… Obama’s Radical Safe Schools Czar Hits the Skids
- The Little Black Book - Queer in the 21st Century

Iemand recentelijk het lesmateraal van de COC gecheckt? We horen het graag. Naar het schijnt zijn de ojries bij Bruin I ff op: COC boos.

- Universitair-docent Hekma in opspraak
- GroenLinks: extremer dan 'de pedo-partij'