donderdag 5 mei 2011

WOEDE na moord opperpremo Osama

Een politiebureau in Tilburg maakte dinsdag wereldgeschiedenis toen de 30-jarige juripomo Ruud Snoeren en zijn 29-jarige vriend Terry Flohr aangifte kwamen doen van de moord op Osama bin Laden. Een journolijster van het Brabants Dagblad zat in het complot om de wereldschokkende gebeurtenis te verslaan. In de belevingswereld van de doorsnee pomo is de massamoordenaar OBL een ongewapende burger geworden die illegaal is 'vermoord' door een stel boze Amerikaanse rambo's. 'We zijn echt kwaad, ja', huilde Snoeren. 'Er is een dader van een moord, die op tv heeft bekend en die het bewijs in handen heeft maar het in zee dumpt. En de wereld juicht erbij.'
De journolijster kwam meteen in actie en tweette: 'Zit nu bij politie: 2 mannen willen aangifte doen tegen VS van moord op Osama bin Laden. Politie neemt aangifte niet op, wel melding #obl'. De sterke arme heeft Snoeren en Florh doorverwezen naar het Internationaal Strafhof in Den Haag. Het huilduo beraadt zich nog of ze er een mailtje aan zullen wagen. Want dat levert natuurlijk geen emonieuws op. Om toch bescheiden over te komen weigeren ze herkenbaar in beeld te komen. Ook roepen ze maar vast dat ze doodsangsten uitstaan voor Greetachtige NSB'ers.

Inmiddels is de waanzin overgeslagen naar Amnesty International. De regering Obama heeft nog geprobeerd de raid op het terreurhol in Pakistan te verkopen als een humanitaire missie door een meme te verzinnen als zou de opperpremo onder zijn pyama een zelfmoordtricootje dragen, maar daar trapt Amnesty's toppomo, Claudio Cordone mooi niet in! "Het is onduidelijk hoe hij zich tegen een arrestatie zou hebben verzet en of er wel een poging is gedaan hem te arresteren in plaats van te vermoorden", aldus Cordone.

Woordvoerders van de Pakistaanse dubbelbeleidsregering beweren dat er geen wapens gevonden zijn in OBLs compound, maar de CIA maakt melding van tenminste een AK47 op po-afstand van OBLs polyechtelijke sponde. In totaal vonden de SEALs een wapencache van 4 AK47s, 2 pistolen en een gifgroen waterpistooltje (pica met enge foto, alleen klikken als je tegen bloedrauw kunt). Geef de lamstraalmedia nog een dag of twee en Obama is een evengrote babymoordenaar als  George W. Bush.