zaterdag 21 mei 2011

Diepte-onderzoek: Van Oranje en de Nieuwe Wereldorde

Op zondag 8 mei spotte fotograaf Arthur Batenburg een feestelijk rijtuigje in het bos bij Apeldoorn. Het coterietje bestond uit tante Trix, Friso en zijn vrouw Mabel en hun twee dochters, als ook een bekend stel van de we're-all-interconnected-now Global-Village-crowd, bestaande uit Desmond Tutu, Richard Branson, Kofi Annan en Mary Robinson. De oranjeklanten onder de lezers weten vast wel dat door de mesalliance met Mabel Lalouche de Van Oranjes nog dieper tot over hun oogballen in de Nieuwe Wereldorde zijn geraakt dan we al dachten.
Juliana hield in 1952, op het toppunt van de Koude Oorlog, een pacifistische Chamberlainrede voor een geschokt Amerikaans Congres (audio). Der Bennie was de grondlegger van de jaarlijkse Bilderberg aluhoedjesconferentie. Na wat jeugdige uitspattingen die de grond tot in Bosnie en Chili deed schudden (dossier Holleeder) (betrokkenheid Srebrenica), bestuurt Lalouche nu namens SPECTRE de Nieuwe Wereldorde vanuit het Europese hoofdkwartier in BRX. Haar proponent, Blofeld Nazibewonderaar George SoroS wil binnenkort de vrije wereld de genadeslag toebrengen met een Bretton Woods coup.
De oranjegasten van 8 mei behoren tot de top van het transnationaal progressivisme. De zelfbenoemde global elite heet bescheiden "The Elders" en wordt voorgezeten door LaloucheLees hier hoe The Elders op eigen gezag 'vredestripjes' ondernemen naar hele en halve tirannieën, waaronder de gulag van Kim Jong Il. Daar raakten ze zo onder de indruk van de dear leader dat ze spontaan aanboden de onderhandelingen te openen. Waar precies het compromis met een maniakale massamoordenaar moet eindigen, moet nog blijken: mag de helft van de Noordkoreanen onder de grond geschoffeld voor het mondiale Cumbaya, of leggen we de harde grens bij een kwart?