dinsdag 24 mei 2011

BREEK: MATEN VAN MOREEL SUPERIEURE SOCIALIST #DSK JAGEN OP ARME AFRIKANEN

Familie van het kamermeisje, dat de voormalige socialistische eindbaas van het IMF beschuldigt van verkrachting, hier op de pica in het elektriciteitsloze dorpje zonder telefoon, Tchiakoulle in Guinee, West-Afrika (AFP). Vrienden van de sexgorilla Dominique Strauss-Kahn hebben in het geniep contact gelegd met de straatarme familie zonder schoenen, en hebben hen "een grote som geld" geboden om de zaak te laten verdwijnen. Maxloon dagarbeider in Tchiakoulle: $1/dag.
De yanks houden het slachtoffer zelf in bescherming op een geheime locatie. Overigens kon die omkooppoging ("Deze hele zaak kan misschien wel met een sisser aflopen") nog wel eens vies tegenvallen! Zelfs al zou het kamermeisje afzien van aangifte, dan nog heeft het OM genoeg belastend bewijs om #DSK te vervolgen en voor decennia op te sluiten in een Amerikaanse vergeetput. Hier meer
Updates: #DSK's echtgenote heeft geen tijd meer om te bloggen, het stel zoekt vergeefs naar een nieuw kot in NYC. Schoenloze familie van verkracht kamermeisje in unplugged Afrikaans dorp verheven boven materiele zaken.